Dănciulescu recunoaște: „Borcea și Badea ajută financiar echipa”


-->

Ionel Dănciulescu a fost invitat la emisiunea Playmaker, de pe site-ul playsport.ro. Acesta a spus că salvarea clubului ar putea veni de la foștii acționari, Nicolae Badea și Cristi Borcea. Fostul atacant a dezvăluit că cei doi sunt destul de afectați de situația în care a ajuns clubul. Și chiar se implică din punct de vedere financiar. De asemenea, Ionel Dănciulescu a mai spus și că, pentru ca echipa din Ștefan cel Mare să devină atractivă pentru investitori, este nevoie ca Pablo Cortacero și oamenii lui să fie îndepărtați definitiv din club, dar și să se construiască o nouă arenă în „Ștefan cel Mare „.

„Cu părere de rău, la cum văd eu lucrurile și la ce citesc, cred că va fi mult mai complicat decât sezonul trecut. Sunt foarte multe datorii, chiar și către jucătorii actuali. Sper ca DDB să aibă un as în mânecă.

Am mai vorbit cu Cristi Borcea prin mesaje. Și el și domnul Badea suferă, iubesc mult această echipă. Din ce știu, cei doi chiar și acum mai ajută financiar echipa. Dacă ar dispărea partea asta spaniolă și s-ar face și un stadion nou, lucrurile ar arăta mult mai bine pentru Dinamo din toate punctele de vedere. Cât timp vor fi ei acolo, mi-e greu să cred că va mai veni cineva să bage bani acolo”, a spus Ionel Dănciulescu la emisiunea PlayMaker de pe www.playsport.ro.

Trebuie să te bazezi pe nucleul acesta de jucători care este la Dinamo. Trebuie să demarezi discuții din punct de vedere financiar cu jucătorii care sunt acum la echipă. Și să mizezi jucătorii tineri.

Nu cred că pleacă Uhrin. Nu va fi ușor nici pentru el. Dinamo a mai trecut prin momente complicate, dar acum cred că e mai greu decât sezonul trecut”, a mai spus Dănciulescu.

Citește și:

Dinamo riscă să fie evacuată din Ștefan cel Mare.

Previous Dinamo riscă să fie evacuată din Ștefan cel Mare.
Next Oferta scrisă pe adresa clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *