Dănciulescu: „Rana va rămâne mult timp în inimile lor”


Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a vorbit astăzi despre ironiile oficialilor de la FCSB după ce echipa din Ștefan cel Mare a fost eliminată de Athletic Bilbao, aseară, în Spania.

”Ce să comentez la niște lucruri fără valoare, niște comentarii care nu-și au rostul? Bravo lor! S-au calificat, dar ce legătură avea să facă o așa-zisă conferință de presă ad-hoc și să vorbească mai mult de Dinamo?

Rana va rămâne foarte mult timp în inimile lor, e clar! Pentru că acea farsă a fost făcută cu cei din interiorul clubului, cu cei care au puterea la Steaua!”, a spus Dănciulescu, la Diigi Sport.

Ce a mai declarat directorul sportiv al lui Dinamo

„E mult mai important să-și vadă de treaba lor. Să nu uităm că ei au jucat cu o echipă, care ar fi putut fi scoasă de multe reprezentante din campionatul românesc, să nu uităm că Dinamo a jucat cu Athletic Bilbao, o echipă cu un buget de 100 de milioane de euro, o echipă care înainte de începerea sezonului trecut a câștigat Supercupa Spaniei, după ce a învins cu 4-0 pe ”San Mames” pe Barcelona și să nu uităm că atunci când FCSB a întâlnit o echipă cu nume și cu care să-și poată măsura șansele, era vreo 4-0 pentru City în minutul 20!
Așa că nu știu dacă e loc de aceste ironii.”

”Noi vorbim de cizelarea suporterilor, de a face fotbalul mai civilizat, de a aduce lumea la stadioane. E clar că nu se poate vorbi de iubire între Steaua și Dinamo, dar un minim de respect trebuie să existe între cele două rivale.

Chiar dacă nu avem simpatii față de Steaua, niciodată n-am lansat glume de prost gust așa cum au făcut ei.”

Previous Vali Costache a izbucnit în lacrimi la finalul meciului
Next Mutu, în topul starurilor care au jucat în Franța

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *