Dănciulescu a oferit detalii despre jucătorii pe care îi va aduce Dinamo


Dinamo vrea să câștige toate trofeele puse în joc sezonul viitor și să se califice în grupele Europa League și pentru asta Cosmin Contra a cerut achiziții care pot să-i ajute pe roș-albi să îndeplinească aceste obiective. În această seară, Ionel Dănciulescu a vorbit despre această campanie de transferuri. 

„Avem mai multe discuții, se negociează. În primul rând, este bine de știut că Romera, Penedo și Oliva au semnat prelungirile, mai așteptăm răspunsuri din partea lui Palici și a lui Dielna.

În afara acestora, după mai multe discuții purtate între Cosmin (n.r. Contra), Ionuț Negoiță, Adi Mutu, eu și ceilalți din club, ne-am pus de acord asupra a 4-5 jucători pe care vrem să-i aducem.

Toți sunt din străinătate, sunt liberi de contract, dar sunt fotbaliști foarte buni. Ofertele deja au fost trimise, acum așteptăm răspunsurile. E vorba de câțiva mijlocași și de un atacant, căutăm mai multe soluții”, a spus directorul sportiv al lui Dinamo.

El a precizat că jucătorii de contract nu sunt lipsiți de valoare: „Noi știm să alegem și vă dau un singur exemplu: Nemec a venit liber și acum este lăudat de toată lumea. La Dinamo este un mediu în care jucătorii pot crește.”

Citește și:

INTERVIU Liviu Gheorghe: ”Fac față 100% la prima echipă”

Previous INTERVIU Liviu Gheorghe: ”Fac față 100% la prima echipă”
Next Pandurii a retrogradat în Liga a II-a. Cine merge la baraj

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *