Dănciulescu: ”Nu uitați că el a stat în tribune la Ovidiu”


Ionel Dănciulescu a fost sincer și a explicat cui i se datorează jocul foarte bun al lui Dinamo. Diego Fabbrini a fost umilit la Ovidiu, când a fost lăsat în afara lotului pentru că a întrebat de bani și a fost învinuit că agită apele în vestiar de către conducere. De când joacă titular, Dinamo a câștigat ambele meciuri cu 3-0.

”Jocului foarte bun al echipei i se datorează lui Fabbrini. Să nu uităm că la meciul de la Ovidiu el nici nu a evoluat, a stat în tribune, iar de când el joacă, Cosmin i-a găsit poziția ideală în angrenajul echipei și discuțiile avute personal cu el l-au făcut să aibă evoluțiile pe care el le-a avut în aceste două meciuri.

Dinamo a adus jucători de calitate, se vede lucrul ăsta, ai nevoie de timp, dar și de bani, ca să poți să continui pe acest trend. Problemele dacă se vor acutiza, eu nu știu cât va mai ține dorința.

Dacă-l sună Cortacero, eu sunt convins că Cosmin nu-i va răspunde. Din ce știu eu nici cu directorul sportiv nu are o relație bună. Cosmin este antrenorul echipei”, a declarat Ionel Dănciulescu.

Citește și:

Contra sare la gâtul lui Cortacero: ”Să se uite în dicționar!”

Previous Cosmin Contra i-a dat decisiva lui Cortacero: ”Aștept telefonul, e deschis”
Next DDB, mesaj de ultimă oră pentru Contra și Cortacero: ”Va trebui să dea ochii”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *