Dănciulescu, informații despre vânzarea clubului: „A avut succes”


Așa cum doardinamo.ro v-a anunțat de mai multe săptămâni, Dinamo va fi preluată de Pablo Cortacero. Informația a fost astăzi confirmată de Ionel Dănciulescu.

Cele două părți au discutat azi timp de mai multe ore și au ajuns la un acord. Mai rămâne ca, mâine, Cortacero să se întâlnească cu reprezentanții DDB, cei care au 27,5 la sută din totalul acțiunilor și care au și un memorandum semnat cu Negoiță prin care își pot exercita dreptul de VETO în privința afacerii. Cumpărătorul trebuie să se înțeleagă și cu ei înainte de semnarea actelor.

„Am fost de dimineață la club. Am stat pe la birouri, au venit și acești investitori spanioli la birourile de la hotel, unde Dinamo are sediul. Am aflat și eu că se va face această tranzacție, am primit și eu confirmarea că, până la urmă, această vânzare a avut succes. E era o armată de avocați și de notari din partea domnului Negoiță, din partea spaniolilor. Cred că s-a parafat un act în sine. Nu știu mai multe detalii Vom vedea zilele viitoare ce va fi și voi decide pe ce drum o voi lua eu”, a declarat Ionel Dănciulescu, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Citește și:

Un nou președinte la Dinamo

Previous Un nou președinte la Dinamo
Next Ioan Mărginean, prima reacție: "S-au semnat actele"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *