--> -->

Dănciulescu îi oferă un răspuns pe măsură lui Mihai Stoica


-->
Directorul sportiv al dinamoviștilor, Ionel Dănciulescu, nu a așteptat prea mult și i-a oferit un răspuns pe măsură omologului său de la Steaua, Mihai Stoica, după ce aceasta a acordat mai multe declarații ironice despre faptul că meciul dintre Dinamo și Concordia Chiajna a fost amânat.

„Mi-a plăcut rezultatul de la Cluj! N-a fost un meci spectaculos, ci unul de uzură, de luptă. Nu știu dacă arbitrajul a influențat grav scorul final, nu cred, problemele care au apărut sunt inerente.

Nu știu dacă cei de la CFR i-au obosit pe cei de la Steaua, am văzut că au apărut tot felul de glume proaste, dar dacă cei de acolo vor să știe de ce n-a jucat Dinamo, să-i întrebe pe cei de la Ligă. Noi am fost prezenți la stadion, eram pregătiți de meci, dar am fost anunțați că nu se va mai disputa partida”, a zis Dănciulescu la Digi Sport.

Ce a declarat Mihai Stoica la Digi Sport:

„Suntem dezavantajați în mod absolut și nu înțeleg de ce s-a amânat meciul. A fost furtună? Lorin Furtună (n.r. aluzie la Lorin Fortuna, fost om politic) sau ce? În furtuna aia, noi eram în avion, iar jucătorii se aruncau pe burtă. E lipsă de respect pentru echipa noastră.”

Citește și:

EMOȚIONANT Reportaj video cu povestea lui May Mahlangu

Previous Adrian Mihalcea: ”Vom privi altfel derby-urile
Next Marius Niculae îl atacă pe Ionuț Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *