Dănciulescu îi face portretul lui Grozav. Unde îl vede jucând la Dinamo


Fostul director general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, i-a făcut potretul lui Gicu Grozav și și-a dat cu părerea unde crede că îl va folosi Claudiu Niculescu în echipa lui Dinamo.

”E clar un câștig pentru echipă, dar nu știu în ce formă fizică este în acest moment. Gicu este un jucător polivalent, poate evolua și în bandă, și în spatele vârfului, așa că nu este neapărat o concurență cu Salomao. Sper să îl pună Claudiu cât mai repede pe picioare din punct de vedere fizic. A dat randament bun și în spatele atacantului, eu îl văd acolo la Dinamo. Sunt variante.

E fotbalist de execuție, inteligent, care creează dezechilibru printre adversari. Nu are teamă de duelurile unu contra unu, scoate om din joc ușor și apare foarte bine la finalizare. Mă repet, cel mai important este să fie bine din punct de vedere fizic. Gicu a fost mereu cuminte, și-a văzut de treaba lui. Mi-a plăcut mereu de el și ca jucător, și ca om. Un profesionist în adevăratul sens al cuvântului.”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

Dezvăluiri din VESTIAR. Cu ce i-a cucerit Niculescu pe jucători

-->
Previous Dezvăluiri din VESTIAR. Cu ce i-a cucerit Niculescu pe jucători
Next De unde vă puteți cumpăra tricoul pe care l-a avut Grozav la vizita medicală

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *