Dănciulescu ia în calcul DESPĂRȚIREA de Dinamo! Primele detalii


Dinamo s-ar putea despărți de un om important la finalul acestui campionat. Un om care a fost căpitanul echipei, golgeterul roș-albilor, antrenor, manager, director sportiv. Ionel Dănciulescu ia în calcul să se retragă de la echipa din Ștefan cel Mare la terminarea acestui sezon, unul negru pentru gruparea care a ratat și play-off-ul, și Cupa României.

Jurnaliștii de la Telekom Sport au vorbit în această seară despre această posibilitate, chiar dacă șefii clubului spun că nu iau în calcul o despărțire de Danciu-gol, ci, din contră, vor să-l implice și mai mult în planurile de viitor ale lui Dinamo!

„E unul dintre cele mai grele momente de când sunt eu la echipă. S-au investit cam cei mai mulți bani de când sunt eu pe acest post. E clar că banii nu aduc și rezultate obligatorii. Am și eu o limită privind situația în care e echipa. Vom vedea ce va fi”, a zis Dănciulescu la Telekom Sport.

În iarnă, directorul sportiv a fost să se întâlnească la Iași cu primarul Chirica și cu conducătorii lui Poli, Flavius Stoican propunându-l președinte de imagine. Până la urmă, ”transferul” nu s-a mai materializat.

-->
Previous Unde ar putea antrena Miriuță! S-ar DUELA cu Dinamo
Next Hanca a fost anunțat titular, dar n-a mai intrat! Ce s-a întâmplat chiar înainte de start

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *