Dănciulescu i-a trimis un mesaj direct lui Cortacero în numele dinamoviștilor


Ieri s-au făcut primii pași pentru îndepărtarea spaniolilor aduși de Pablo Cortacero la Dinamo. Următorul este ca DDB să reușească să preia acțiunile de la Pablo Cortacero. Pentru asta, Ionel Dănciulescu i-a trimis un mesaj direct lui Cortacero prin care i-a cerut să cedeze imediat acțiunile preluate gratis.

”Despre partea spaniolă se poate spune doar că totul a fost o mare minciună, fără ajutorul suporterilor această echipă nu știu dacă ar mai fi existat. Nu văd o îmbunătățire a lucrurilor, sper să vină cineva cu o situație salvatoare.

Asta e singura soluție, să plece toți de aici.

Cortacero să cedeze acțiunile fără niciun ban, pentru că nu a dat niciun ban, ba chiar a și luat bani. Trebuie investigat, iar cei vinovați să plătească, pentru că sunt multe lucruri necurate.

Sufăr pentru situația în care se află Dinamo. Cel mai bine pentru ei ar fi să plece. Sunt niște impostori, niște oameni care se vor asocia cu distrugerea unui brand important. Toți cei vinovați să plătească. Ați văzut și voi cum ne dădeau lecții de comportament, de viață. Noi suntem mult mai civilizați decât ei, ei au dorit doar să se îmbogățească. Vorbeau de proiecte, numai minciuni”, a spus Ionel Dănciulescu, în exclusivitate pentru ProSport.

Citește și:

Arafat ne învață cum să petrecem Sărbătorile și o amenințare: ”Vor lua măsuri”

Previous Le vine sfârșitul la Dinamo. Dinamoviștii mai au un plan pentru spanioli EXCLUSIV
Next Cortacero, sfătuit de unul dintre oamenii aduși de el: "Fă asta"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *