Dănciulescu: ”Aș fi vrut să dau o veste bună”


Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a dat în această seară la Digisport ultimele detalii despre transferul lui Gabriel Torje la Dinamo, mai exact pentru împrumutul acestuia până în vară. Dar totul pare o telenovelă neanticipată. Să sperăm că va avea happy-end.

„Nu s-a oficializat acest transfer. Aș fi vrut să dau o veste bună suporterilor dinamoviști. Lucrurile sunt în impas acum. Se așteaptă o hârtie de la Karabukspor. Iar cei de acolo sunt sceptici. Torje a renunțat la o parte din bani.

Așteptăm să vedem dacă primim mâine această hârtie. Nu se antrenează cu Dinamo, pentru că trebuia să avem acordul celor de la Karabukspor. Nu poate face antrenament cu noi. Sper să se rezolve situația lui.

Am vorbit cu el și cu oamenii care au anumite date și credeam că se va rezolva mai ușor. Gabi are un litigiu cu ei la FIFA. E mai complicat. Sper ca mâine, după alte runde de discuții să se rezolve situația. E târziu și deja avem nevoie de el”, a zis Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

-->
Previous INCREDIBIL Transferul lui Torje ar putea pica. Situație fără ieșire deocamdată
Next Ce mutare importantă va face Miriuță în primul meci

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *