Dănciulescu a explicat de ce Albin nu este în formă


Adus ca o vedetă la Dinamo, Juan Albin nu a reușit să impresioneze în primele două meciuri jucate la Dinamo. Mai mult decât atât, el practic nu s-a văzut în joc în partida cu Viitorul, prima în care a intrat din postura de titular

„E o problemă fizică și mai are nevoie de timp. Luni ar fi trebuit să facă un antrenament de recuperare, am ajuns târziu aseară, la 1 noaptea, a jucat și 60 de minute la Ovidiu (n.r. 1-0 cu Viitorul).

Îmbucurător este faptul că a cerut să facă antrenament normal și s-a antrenat alături de jucătorii care nu au evoluat sau au evoluat mai puțin. El conștientizează că toată lumea așteaptă mult de la el. Dar trebuie să mai avem răbdare. Când va fi la capacitate maximă, va fi un jucător extraordinar.

La el a fost o problemă cu Veracruz, s-a certat cu antrenorul, s-a antrenat cu echipa a doua, unde nu a fost o pregătire de intensitatea celei de la prima echipă”, a afirmat oficialul lui Dinamo la Digi Sport.

Juan Albin a debutat pentru Dinamo în partida tur cu Bilbao, scor 1-1, când a intrat în minutele finale ale meciului, și a jucat timp de o oră și partida disputată de „câini” la Ovidiu, contra Viitorului, 1-0.

Citește și:

Sacrificiile pe care le-a făcut Costache pentru Dinamo. A fost dorit de rivali

-->
Previous Sacrificiile pe care le-a făcut Costache pentru Dinamo. A fost dorit de rivali
Next VIDEO Filip are înlocuitor dacă pleacă. Cine se comportă ca un lider în teren

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *