Dănciulescu EXPLICĂ de ce și-a dat demisia


Ionel Dănciulescu a explicat în această seară de ce a luat decizia să plece de la Dinamo după o perioadă extrem de lungă de timp de când este alături de trupa din Ștefan cel Mare.

„Sunt lucruri care s-au acumulat în timp. E o decizie foarte grea, sincer vă spun, e o decizie pe care trebuia să o iau de mai mult timp, dar am rămas pentru suporteri, jucători, antrenor, dar e momentul să fac un pas în spate. Spun la revedere lui Dinamo, dar nu spun adio. Sper ca vreodată să mă pot regăsi în ceea ce simt și ceea ce vreau eu să fac”, a anunțat Ionel Dănciulescu, la microfonul Digi Sport.

“Decizia mea nu se bazează pe latura financiară. Cine mă cunoaște, știe ce vorbesc. E vorba de respect și recunoștință. Lumea știe ce vorbesc, nu plec datorită unei anumite persoane sau unei situații acumulate acum. E o decizie pe care aș fi vrut să o iau mai demult, dar așa a fost să fie. O spun cu durere în suflet că îmi e greu. Voi rămâne câine până la moarte și voi susține această echipă. Sunt mândru că am purtat acest tricou și mândru că am făcut parte din conducerea acestui club”, a mai spus fostul atacant și conducător de la Dinamo.

„Dinamo nu a funcționat de 5 ani de zile, dacă e să vorbim realitatea. Suporterii trebuie să se gândească la meci, eu nu sunt important. Dinamo nu stă nici în mine, nici în vreun jucător sau vreun om anume”, a adăugat Dănciulescu.

Citește și:

Ce-i reproșează Alexandru David lui Ionel Dănciulescu: ”Aici a greșit”

-->
Previous Surpriză mare a lui Bratu la Iași! L-a readus în primul 11 + o nouă defensivă
Next Ce-i reproșează Alexandru David lui Ionel Dănciulescu: ”Aici a greșit”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *