Dănciulescu, dezvăluiri incredibile: ”Asta se practică”


Ionel Dănciulescu a fost singurul om dat afară de noul patron al lui Dinamo. În rest, oamenii vechi din club au rămas, inclusiv Bălănescu, dar și șeful scouterilor, Marius Iorga, care este omul cu care Rufo Collado merge peste tot și se consultă.

”Aveam 7000 ron pe lună. Ăsta era salariul. Oricum, trebuie să mă schimb și eu. Trebuie să fiu mai nesimțit. Cu bunătatea și starea mea de a face bine, de a fi băiat bun, nu prinde. Mai ales în lumea fotbalului. Aici e o lume bazată pe relații, prietenie, pe cumetrie, pe interesul personal al fiecăruia. Asta e realitatea. Și nu doar în fotbal, în orice domeniu. S-a schimbat guvernul la Dinamo și-a plecat un singur om, eu!

Dacă știi ce să le spui șefilor, ce vor să audă, așa se practică și la Dinamo. La Dinamo s-a practicat modul acesta. De a denigra anumite persoane, de a avea invidie, răutate dusă până la extrem.

Eu nu aveam dialog cu domnul Negoiță, doar la telefon. Rar mă duceam pe acolo, pe la birou. Locul meu era la echipă, să stau cu echipa. Iar la el ajungea ce-i spuneau alții. Domnul Negoiță putea să mă sune și să mă cheme la o discuție”, a declarat Ionel Dănciulescu la emisiunea Prietenii lui Ovidiu de la GSP Live.

Citește și:

Cîțu, extrem de furios! “PSD trebuie să dispară!”

-->
Previous Un nou conducător la Dinamo
Next Dinamo a găsit atacant tânăr în La Liga ULTIMA ORĂ

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *