Dănciulescu, dezvăluire despre Negoiță și ce a vorbit cu Bălănescu: ”E literă de lege”


Managerul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a vorbit astăzi despre problemele de la club, mai ales că ieri a anunțat Ionuț Negoiță că dacă nu se va găsi cineva să preia echipa societatea va ajunge în faliment.

”Cu domnul Negoiță am avut o relație corectă și normală. Eu nu am încercat de-a lungul vremii decât să ajut. Tot ce am făcut, am făcut să ajut această echipă. E un gest de apreciat din punctul meu de vedere, având în vedere situația în care ne aflăm cu toții.

Am înțeles că și unul dintre hotelurile dânsului este gazdă pentru mai mulți medici. Dânsul a spus că nu-l mai interesează deloc echipa, că trebuie să ne autofinanțăm. Sunt convins că Dinamo nu va muri. Domnul Negoiță, cum a ajutat echipa în acel moment greu, nu va lăsa echipa să moară.

Danciu a vorbit cu Bogdan Bălănescu să îi explice că jucătorii sunt foarte nemulțumiți de faptul că pe 15 aprilie sunt neplătiți de 3 luni!

”Clubul va trebui să plătească minimum un salariu sau două salarii, e literă de lege. Am și vorbit cu Bogdan (n.r. Bălănescu) astăzi și va încerca să facă niște plăți. Dacă vrei să te înțeleagă jucătorul trebuie să lași și tu cu ceva din partea ta”, a explicat Dănciulescu, conform digisport.ro.

Citește și:

VIDEO Ioan Mărginean udă terenul și muncește zi de zi la club în șomaj tehnic

-->
Previous Giani Kiriță știe cum ar putea face Dinamo performanță: ”Pe vremea când erau eu”
Next Ana Maria Prodan îl critică dur pe Prunea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *