Dănciulescu dezvăluie ce vrea Contra să facă din vară


Directorul sportiv al dinamoviștilor, Ionel Dănciulescu, dă speranțe mari fanilor. El dezvăluie ce a vorbit cu Cosmin Contra referitor la prelungirea contractului cu Dinamo.

”Sper că da, l-am convins. Ceea ce știm cu toții este că ne dorim foarte mult, și Cosmin își dorește lucrul acesta și mai multe detalii vă pot da și Adi și domnul Negoiță pentru că ei discută direct cu el. Din ce am vorbit eu, el este decis să continue alături de noi”, a declarat Ionel Dănciulescu.

Cosmin Contra are șansa de a câștiga o primă de 150.000 de euro dacă Dinamo ia titlul sezonul acesta. Și nu este imposibil.

”În acest moment suntem echipa cu șansa a treia la câștigarea campionatului pentru că depindem și de rezultatele celor două echipe din fața noastră. Cu toate astea, noi suntem încrezători, vom lupta până la capăt, important e să câștigăm noi celelalte două meciuri pe care le mai avem de jucat și apoi vom vedea ce va fi la final. Important e ca atmosfera este foarte bună, băieții sunt conectați, au fost euforici după victoria împotriva Stelei dar de astăzi toate gândurile noastre sunt focusate numai pe meciul de la Cluj”, a încheiat directorul sportiv al lui Dinamo.

-->
Previous Ce argentinian vrea să aducă Dinamo la vară
Next Horia Tecău a lansat un volum pentru copii la Constanța

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.