Dănciulescu, detalii despre negocierile cu doi jucători


Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, s-a hotărât să rămână în ”haită” și încearcă să pună osul la muncă pentru a-l ajuta pe Vasile Miriuță să construiască un lot competitiv. El a vorbit în această seară despre negocierile pe care echipa din Ștefan cel Mare le are cu doi jucători.

„Din ce am înțeles negocierile cu Palici sunt în stand-by. Așteptăm duminică să vină în București și să discute cu conducerea, față-n față. Șansele sunt 50-50. Oferta pentru Palici e cam aceeași pe care o avea când a plecat de la Dinamo. Mai așteptăm până duminică să vedem dacă se va prezenta la București. Sunt contacte între clubul nostru și agentul lui.

Problema cu Ronaldo Deaconu nu o cunosc foarte bine. Nu știm situația lui contractuală de acolo. E sub contract și nu știm sub ce măsură-l poți aduce. Jucătorul își dorește, noi îl vrem, dar probabil și Concordia are pretenții. Mai sunt discuții și cu alți jucători, dar nimic concret”, a declarat Dănciulescu la Digi Sport.

De asemenea, el a vorbit și despre o posibilă plecare a lui Adam Nemec în Liga a II-a din Turcia:

„Probabil turcii de la Elazigspor au discutat cu agentul lui Adam Nemec, dar noi nu știm nimic. Depinde acum și de banii pe care-i plătesc turcii. Până la urmă ar fi ultimul contract pentru el, că are 32 de ani”.

-->
Previous ȚEAPĂ? Ce a făcut Palic zilele acestea
Next Dănciulescu, declarația absolut SURPRINZĂTOARE despre Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *