Dănciulescu despre interesul dinamoviștilor pentru Soldado


Astăzi, a apărut informația că Dinamo l-ar dori pe Roberto Soldado, conform Eurosport, cu toate că ar fi o mutare paradoxală. Ex-galacticul, în vârstă de 35 de ani, mai are un an de contract cu Granada, pentru care a marcat de 11 ori ediția precedentă pentru formația ce-a încheiat pe locul 7, de Europa League.

Ionel Dănciulescu consideră că Dinamo n-ar trebui să-l ia pe fostul internațional spaniol. Nu ar veni pe un salariu de batjocură în România, indiferent cu cine ar fi prieten, mai ales că poate evolua la nivel de LaLiga, demonstrând acest lucru. Înainte de Granada a fost la Fenerbahce, este fotbalist de sute de mii de euro bune pe sezon, după ce a câștigat peste un milion de euro pe stagiune.

”Sorescu are salariu de 2.500 de euro, nu poți să-l aduci pe Soldado cu 20.000 de euro. Poți, dar atunci vei avea disensiuni în vestiar. Asta a fost problema în ultima perioadă la Dinamo, disensiunile legate de salariu. Eu spun realitatea din vestiar”, a dezvăluit Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

”Eu le-am prezentat o listă cu jucătorii, niciunul nu a corespuns, așa că trebuie să aleagă ei. Nu erau jucători de top, dar buni. Ei au alt fonduri de transferuri, deci cu atât mai bine”, a spus Gigi Mulțescu.

 

Previous Șerdean, detalii despre venirea lui Contra la Dinamo și transferuri: ”Sunt 12”
Next Un club din Liga 1, ofertă pentru Fabbrini

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *