Dănciulescu, despre ce a discutat cu Adam Nemec


Directorul sportiv al dinamoviștilor, Ionel Dănciulescu, a vorbit despre cum decurg lucrurile în cantonamentul de vară de la Maribor, în Slovenia, acolo unde ei vor sta până pe 6 iulie. El a dezvăluit și ce se va întâmpla cu Adam Nemec.

„Până în acest moment, nimic nou, doar că am intrat în pâine, într-o perioadă grea pentru băieți. În rest, discuții destul de multe cu mulți jucători, dar deocamdată nimic concret. Așteptăm răspunsuri din partea anumitor jucători cu care se discută în acest moment. Am vorbit cu Nemec atât eu, cât și Mister. E jucătorul nostru, în continuare. A intrat în programul de pregătire și nu s-a discutat absolut nimic despre o plecare a lui, mai ales că nu e nicio ofertă pentru Adam”, a spus directorul sportiv al lui Dinamo.

Danciu-gol a recunoscut și că se bucură că nu mai este fotbalist având în vedere ce antrenamente se fac în astfel de cantonamente.

„Am făcut primul antrenament, destul de intens. De mâine (n.r. vineri, 16 iunie), avem 3 antrenamente pe zi, așa că începe munca, cu adevărat. Sunt zile în care se va lucra mai mult cu preparatorul fizic, cu 3 antrenamente pe zi, dar sunt zile în care probabil va fi și un antrenament, dar sunt și zile în care va fi și liber. E normal, trebuie să dai și anumit timp de odihnă și e respiro jucătorilor, într-un cantonament de 3 săptămâni. E o perioadă grea, am momente când, după ce văd că se întâmplă la antrenament cu băieții, mă bucur că am terminat cu fotbalul. Mai mult de 30-40 de minute nu cred că aș putea să fac față”, a declarat Ionel Dănciunescu, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Citește și:

Raiul pe pământ. Cum arată hotelul unde sunt cazați dinamoviștii

-->
Previous DOAR DINAMO BUCUREȘTI, coregrafia numărul 1 în Europa
Next Carmen Dan: ”Concluziile au ajuns deja la DNA”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *