Dănciulescu: ”Degeaba sunt talentați dacă nu li se dă șansă”


Directorul sportiv al roș-albilor, Ionel Dănciulescu, a asistat în ultima vreme la toate partidele la juniori și astăzi a reușit în sfârșit să se bucure de un rezultat istoric – U19 a luat campionatul și va juca în Liga Campionilor la această categorie de vârstă. El a menționat că este important ca Dinamo să găsească o modalitate să promoveze acești jucători la prima echipă pentru ca talentul lor să nu se piardă.

”Au făcut un sezon foarte bun, au luat campionatul și acum depinde numai și numai de ei. Calitate jucătorii au și la juniori B și la juniori A. Ei trebuie să gestioneze acest moment, acești ani ai lor de performanță, să știe cum să facă pasul spre prima echipă, de asemenea și noi trebuie să avem mare grijă de ei și să știm să-i folosim în multe momente pentru că degeaba sunt ei talentați dacă nu li se dă și lor șansă în anumite momente ale partidei”, a mărturisit directorul sportiv al echipei din Ștefan cel Mare.

Ionel Dănciulescu a vorbit și despre CFR Cluj, echipă care tocmai l-a pus antrenor pe Dan Petrescu și a anunțat buget de transferuri de 8 milioane de euro.

”Bugetul mare nu garantează succesul. Au fost echipe foarte, foarte mari care nu au reușit să câștige absolut nimic. Dar e o formație care începe ușor, ușor să devină o candidată foarte serioasă la câștigarea campionatului, a Cupei, pentru că a venit un nou antrenor, am înțeles că vor veni și foarte mulți jucători noi, vor face investiții. Noi suntem Dinamo și cu siguranță ne vom bate la toate trofeele puse în joc!”, a declarat Danciu-gol.

Citește și:

VIDEO Florin Bratu: ”Am avut emoții mai mari decât atunci când jucam”

 

Previous VIDEO Florin Bratu: ”Am avut emoții mai mari decât atunci când jucam”
Next I s-a mai prelungit contractul unui fotbalist

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *