Danciulescu criticat în termeni DURI: „Care sunt rezultatele lui la Dinamo?”


În urmă cu câteva zile a apărut informația conform căreia Dușan Uhrin l-ar dori înapoi pe Ionel Dănciulescu. Fostul mare atacant a confirmat că a discutat cu acesta, dar a refuzat pentru moment propunerea. Motivul refuzului a fost acela că Danciu se află la C.S Dinamo, acolo unde a început un proiect foarte interesant la Academica Dinamo.

Ionuț Chirilă, cel care ori de câte ori are ocazia se propune la Dinamo, a reacționat în termeni duri la adresa antrenorului ceh vis-a-vis de această propunere.

„E haos managerial la Dinamo, la nivel administrativ şi nivelul managementului tehnic. Dinamo e o echipă a cărei conducere nu poate s-o ridice. Uhrin, în loc să-şi vadă de construcţia atacurilor poziţionale în condiţii de adversitate şi spaţii mici, se ocupă de numirea de conducători. E noaptea minţii! Nu el decide treaba asta. Nu Uhrin îl numeşte sau nu-l numeşte pe Dănciulescu.

Dănciulescu a fost la Dinamo vreo 7-8 ani. Care sunt rezultatele lui la Dinamo? Pe ce criterii a fost numit? Pe românisme d-astea că a fost dinamovist? Păi, a fost şi stelist. S-a bătut cu pumnul în piept că a fost stelist. Ce a fost mai mult, dinamovist sau stelist? Ce legendă a lui Dinamo e? Care sunt performanţele lui în calitate de conducător?

„Dacă simţi că nu poţi face ceva, trebuie să ai demnitate şi mândrie şi pleci!”
Dacă nu poţi face performanţă, te retragi! El s-a mai retras, dar s-a întors de 6 ori înapoi. Dănciulescu face parte şi trebuie să răspundă pentru haosul managerial şi administrativ de la Dinamo! E parte din dezastrul din ultimii ani. Dacă simţi că nu poţi face ceva, trebuie să ai demnitate şi mândrie şi pleci! Noi avem românismele astea, punem oameni în funcţie pe criterii sentimentale, nu pe criterii de performanţă!

„E un circ acolo”

El spune că sunt competenţi ca preşedinţi oameni care au băgat vreo trei echipe în faliment. E un haos total. Uhrin îl aduce pe Dănciulescu, Dănciulescu îl aduce pe Dinu Gheorghe… E un circ la Dinamo!

Îmi e milă de suporteri, pentru că nu ştiu că se îngropă pe zi ce trece! Pe ce criterii a fost numit Uhrin la Dinamo? Să vedem când va face un punct… La Dinamo nu e niciun proiect! E în metastază!”, a declarat acesta la GSP Live.

Citește și:

Florin Cîțu, vizavi de 1 iunie și revenirea la normalitate: ”Nu fără vaccinare”

-->
Previous Primul nume mare care se retrage din DDB
Next Mario Nicolae: „Vom reuși să facem un parteneriat de mare, mare anvergură”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *