Dănciulescu: „Ce siguranță au jucătorii?”


-->
Dinamo a remizat cu UTA Arad, scor 1-1. Ionel Dănciulescu a vorbit despre ceea ce îi lipsește lui Dinamo în prezent și crede că mulți jucători nu au siguranță în privința contractelor pe care le au la club.

Fostul golgheter din „Ștefan cel Mare” spune că situația de la Dinamo este complicată și este de părere că este nevoie de mai multă implicare din partea conducătorilor.

Ionel Dănciulescu a vorbit despre situația de la Dinamo și a spus că echipa are nevoie de unitate și liniște: „E o situație grea la Dinamo, știu că jucătorii sunt plătiți, dar angajații nu. Oamenii respectivi trebuie să fie mult mai aproape de jucători, de antrenori.

Trebuie să se vorbească cu fotbaliștii înaintea barajului, să li se promită ceva dacă Dinamo rămâne în prima ligă, ca să știe”.

„De-asta spun, că discuții pentru jucătorii care să rămână la club din vară nu s-au purtat. Ce siguranță să mai aibă acești jucători. N-am ce să zic. Vrei să te mint? Cel mai important e să fie unitate și liniște pentru echipă, pentru a se pregăti pentru baraj”, a mai spus Ionel Dănciulescu, la TV DigiSport.

„La cum am văzut echipa în ultima perioadă, o văd favorită în barajul pentru rămânerea în prima ligă. E foarte important să nu pierzi acolo, gândiți-vă să piardă Dinamo cu 1-0 sau cu 2-1 acolo, iar adversarii să vină să se apere pe ’Ștefan cel Mare’”.

„Joci după cu o presiune fantastică meciul retur, pentru că toți fanii vor fi cu ochii pe tine, vor fi în spatele tău.

UTA a jucat slab, chiar nu a avut multe ocazii, Dinamo a jucat mult mai bine, dar la UTA jocul slab îl putem pune pe seama faptului că a fost ultima etapă și că nu aveau nicio presiune și niciun obiectiv”, a mai spus Ionel Dănciulescu la DigiSport.

Citește și:

Ghicești? Băutura preferată a Simonei Halep

Previous Pleacă Dusan Uhrin din vară?
Next Salvarea de la retrogradare sau dezastrul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *