Dănciulescu avea dreptate în mai. Cum convoacă Daum jucătorii


Christoph Daum surprinde pe toată lumea cu modalitatea în care convoacă jucătorii la echipa națională. După ce în mai el a anunțat un lot pentru partida cu Polonia în care Steliano Filip nu se regăsea deși era într-o formă foarte bună, acum, când tocmai a fost suspendat și nu prea i-a ieșit jocul, a venit convocarea mult așteptată.

Cum l-a prezentat Daum pe Steliano Filip acum: 

”Steliano Filip – Convocarea lui reprezintă o consecință normală în urma performanțelor sale din ultimele luni. Desigur, am așteptări mari de la el să facă pasul următor.”

Ce spunea Steliano Filip imediat după ce a câștigat Cupa Ligii:

”„Pot să spun că sunt dezamăgit, pentru că eu consider că aş fi meritat să fiu acolo. Nu am primit niciun telefon, ceea ce mă deranjează este că au spus că la națională vor ajunge cei mai în formă jucători. Mai mult nu vreau să comentez pentru că ar însemna să vorbesc despre colegii mei pe care îi respect. Nu vreau să mă laud dar cred că am făcut un play-off bun, de când a venit Mister nu am mai fost un meci suspendat, mi-am făcut treaba și se pare că acest lucru nu a fost destul pentru ei.”

Ce a spus Dănciulescu în acea perioadă:

”Sunt corect şi vă spun că Steliano ar fi meritat să fie convocat acum, pentru că au existat momente când nu a evoluat la fel de bine şi a fost convoncat, iar acum, când a jucat foarte bine se uită la naţională din faţa televizorului”, a declarat Dănciulescu pe 19 mai.

Cum îi prezintă acum Daum pe ceilalți doi dinamoviști pe care i-a convocat pentru meciurile cu Armenia(1 septembrie, Arena Națională) și Muntenegru (4 septembrie, Podgorica):

Sergiu Hanca – El este un jucător  de echipă foarte muncitor care poate juca pe diferite posturi. Îi urăm bun venit și îi vom da un imbold pentru un mare viitor.

Ionuț Nedelcearu, pe lista adițională – El este un jucător important atât pentru Dinamo, cât și pentru naționala U21. Trebuie să decidem în următoarele două săptămâni unde este mai bine să fie folosit.

Citește și:

ȘTIREA ZILEI Badea înființează o nouă echipă FC Dinamo

-->
Previous ȘTIREA ZILEI Badea înființează o nouă echipă FC Dinamo
Next EXCLUSIV Antun Palic: ”Nu o să vă pot uita. Rămân fanul lui Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *