Dănciulescu a reziliat: ”O parte din mine s-a rupt”. Cine-i poate lua LOCUL


Astăzi a fost ultima zi pentru Ionel Dănciulescu ca oficial la clubul din Ștefan cel Mare. Ionuț Negoiță nu-l mai vrea la echipă după ce a anunțat că-și dă demisia înaintea meciului foarte important cu Poli Iași și astăzi a mers la Rin pentru a semna rezilierea contractului.

„Îmi găsesc cu greu cuvintele, o parte din mine s-a rupt în acest moment. Nu credeam vreodată că am să plec din casa mea, Dinamo, dar acum s-a întâmplat și acest lucru și, cine știe, sper că voi întoarce cândva acasă.
Le mulțumesc clubului și colaboratorilor pentru susținere. Le mulțumesc și suporterilor pentru atașamentul fantastic pe care mi l-au arătat mereu. Ionuț Negoiță și Alexandru David merită și ei mulțumiri pentru că mi-au acordat posibilitatea să lucrez la Dinamo, a doua mea casă. Acum echipa și Claudiu Niculescu au nevoie de susținere necondiționată. Aș vrea ca suporterii să se focalizeze pe susținerea echipei. Asta e tot ce contează. Succes prietene!”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru gsp.ro.

Dinamo are o listă de patru candidați pentru postul de director general, lăsat vacant astăzi de Danciu: Marius Niculae, Marius Stan, Cornel Șfaițer și Bogdan Bălănescu.

Citește și:

EXCLUSIV Surprize MARI oferite de Claudiu Niculescu pentru primul meci. Cine a rămas acasă, cine a mers la Galați

-->
Previous EXCLUSIV Ce spune Gicu Grozav despre o întoarcere la Dinamo. Ce spun șefii și Niculescu
Next EXCLUSIV Surprize MARI oferite de Claudiu Niculescu pentru primul meci. Cine a rămas acasă, cine a mers la Galați

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *