Dănciulescu a găsit vinovatul pentru dezastrul din acest sezon: ”E clar”


Dinamo este pe ultimul loc în Liga 1, cu 17 puncte acumulate, iar la Dinamo lucrurile nu par a se îmbunătăți în viitor, iar pericolul retrogradării devine real. Ionel Dănciulescu a explicat cine este vinovat pentru dezastrul din acest sezon.

”E un management foarte prost, trebuie să recunoaștem acest lucru! Când ajungi să ai un buget salarial de 125.000-130.000 de euro pe lună și să te afli în situația în care ești, e clar, nu trebuie să ne ascundem și să aruncăm unul pe altul vina. E o culpă comună. Dar sincer, eu i-aș lua cu ochii închiși pe Fabbrini, pe Mrzljak, la orice echipă.

Dacă e să fim realiști, noi nu suntem pe loc de baraj. La noi, situația e mult mai dramatică. Etapele trec și noi nu reușim să adunăm puncte. Nu reușim să luăm niciun punct. E adevărat, a fost și acea problemă legată de angajatul nostru pozitiv la testul COVID-19. E un cumul de factori care a dus la parcursul acesta dezastruos. Mi-e foarte greu să vorbesc pentru că e un coșmar din care aș vrea să mă trezesc mâine dimineață și să am cinci-șase puncte în plus și o evoluție mult mai bună de acum”, a declarat Ionel Dănciulescu.

Citește și:

S-a decis soarta lui Adrian Mihalcea!

Previous 4 înfrângeri pentru Mihalcea. Numele surprinzător al posibilului înlocuitor
Next Gigi Becali s-a enervat: ”Și Dinamo poate”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *