Danciu se întoarce la Dinamo: „Rezolvăm lucrurile”


-->
Dușan Uhrin s-a întors într-o situație infinit mai dificilă decât în vara anului 2019, atunci când acesta prelua echipa din etapa cu numărul 6. Antrenorul ceh și-a pus imediat amprenta asupra jocului, Dinamo făcând cu Astra unul dintre cele mai bune partide ale acestui an.

Obiectivul acestuia este cu siguranță salvarea de la retrogradare în acest sezon, însă din sezonul următor cehul vrea din nou să se lupte cu Dinamo pentru un loc în play-off.

ProSport anunță că antrenorul l-a sunat pe Dănciulescu chiar în ziua în care a fost confirmat principal. Fostul atacant al lui Dinamo este cel care i-a fost alături și în precedentul mandat și unul dintre oamenii de încredere al acestuia.

Momentan, legenda roș-albă este sub contract cu C.S Dinamo, acolo unde a demarat un proiect la nivel de copii și juniori. El este manager general al Academiei de la Clubul Sportiv și a început deja să își construiască o echipă formată din Dănuț Lupu și Marius Nicolae.

Cu toate acestea, fostul mare fotbalist nu a refuzat vehement varianta și i-ar fi transmis lui Uhrin:

„Mă onorează propunerea ta și știi că eu nu pot niciodată să refuz Dinamo. Sunt implicat în proiectul Academiei în acest moment, dar din vară dacă vei fi în continuare la echipă, putem discuta din nou și să vedem cum rezolvăm lucrurile astfel încât să fie bine pentru acest club”, conform ProSport

Danciu pune o clauză neașteptată!

„Oricum, dacă va fi să mă întorc, vreau să revină și Bogdan Bălănescu. Neapărat! Este cel mai bun pe ceea ce ține de organizarea unui club și Dinamo are nevoie de el. Trebuie să revină și el acasă”, a mai spus Dănciulescu potrivit aceleiași surse.

Citește și:

Borcea a dat-o pe poezie în fața lui Dinescu: ”Ne-am gândit la al 10-lea”

Previous Încă o acțiune unică realizată astăzi de suporterii dinamoviști
Next Prima reacția despre revenire: „Dinamo nu se refuză niciodată”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *