Danciu s-a făcut câine RĂU: ”Să aibă GRIJĂ”


Ionel Dănciulescu a început să fie și el mai dur în declarații de când unii oameni de fotbal au început să vorbească urât despre Dinamo. Și i-a dat o replică patronului de la FC Botoșani, Valeriu Iftime.

„Mă surprinde reacția domnului Iftime. Joi seară am purtat un dialog la Digi si nu era atât de agresiv. Nu știam că-mi trebuie aprobarea cuiva ca să comentez despre fotbalul românesc, credeam că mi-am câștigat acest drept pe teren prin tot ceea ce am făcut. Eu nu m-am referit la un club cu care FCSB ar avea 6 puncte asigurate, acum observ că cine se scuză se acuză!

Am ținut cont doar de istoricul întâlnirilor FCSB cu anumite formații, tradiția arată ceva! În situația asta, îi transmit și eu domnului Iftime să aibă grijă cum vorbește despre mine! Pentru că eu am folosit întotdeauna un ton civilizat, bazat pe argumente, în toate dezbaterile avute și nu accept altceva! Am dreptul la opinii pertinente, nu pot să pronunț doar ce-și doresc alții să audă! Și cu asta închei subiectul Botoșani. Există Doar Dinamo București!”, a declarat Dănciulescu pentru GSP.ro.

Citește și:

EXCLUSIV Veste bună în cazul Christovao. Cum și-ar putea rezolva problemele

-->
Previous EXCLUSIV Veste bună în cazul Christovao. Cum și-ar putea rezolva problemele
Next Mahlangu și-a găsit echipă. Cu cine a semnat astăzi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *