Danciu râde de spanioli: „Vin pe măgăruș”


-->
Ionel Dănciulescu a rămas în familia lui Dinamo, fiind angajat la C.S. Acesta a fost primul om îndepărtat de către spanioli vara trecută, și de atunci lumea a inceput să devină suspicioasă cu privire la iberici.

Dănciulescu nu a ezitat deloc să îi ia în râs pe țeparii spanioli, ori de câte ori a avut ocazia să o facă.

„Cred că vin pe măgăruș spaniolii, încă îi așteptăm. Ei așteaptă ca echipa să se salveze de la retrogradare, să vină drepturile TV și probabil atunci vor apărea și ei. Mai există un recurs la un proces, din ce am înțeles”, a spus Ionel Dănciulescu, conform Digisport.

MARȚI, ZI DECISIVĂ. CORTACERO AR PUTEA DEVENI ISTORIE

Marți e o zi decisivă în lupta pe care Program DDB o are cu Pablo Cortacero, spaniolul care a preluat Dinamo virând vara trecută cu țârâita 550.000 de euro, dar ulterior n-a mai băgat nici măcar un singur euro în club. Din decembrie clubul este preluat de liderii DDB cu ajutorul lui Constantin Eftimescu, care este președintele clubului.

„Noi mai avem niște procese cu domnul Cortacero, după ce în primă instanță a pierdut unul, în martie. Vom avea o nouă înfățișare pe 11 mai în speța cu Pablo Cortacero, iar mai apoi una în iunie cu domnul Șerdean, care a contestat excluderea din conducere.

Dacă și a doua oară domnul Pablo Cortacero pierde procesul, noi sperăm să vină cineva și să îi ofere o anumită sumă de bani pentru a ceda 70% din acțiuni. Oricine ar vrea să vină acum la Dinamo se gândește că dă niște banii, dar nu știe ce se întâmplă cu ei. Se gândește că poate îi ia Cortacero.

Hai să vedem ce se întâmplă la procese, sperăm să avem vești bune și din punct de vedere sportiv și financiar. Hai să vedem ce se întâmplă cu următoarele procese cu Cortacero și Șerdean și poate o să se găsească o soluție și acești spanioli vor preda acțiunile!

Poate, dacă va pierde această speță, Cortacero iese și face niște declarații și ridică mâinile. Poate vine cineva și îi dă 800.000 de euro. Poate îi dăm noi 800.000 de euro”, a spus Alexandru Conovaru, unul dintre membrii importanți din DDB, la Realitatea Sportivă.

Citește și:

Hotel Pam Beach Olimp se deschide pe 1 iunie. Oferte de nerefuzat

Previous Un investitor surpriză? Conducerea recunoaște: „Așteptăm niște surprize din alte părți. O surpriză plăcută”
Next Ce se va întâmpla cu Dușan Uhrin din vară

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *