Danciu pune tunurile pe spanioli și dă soluția pentru Dinamo: ”Cu ei nu se asociază nimeni”


Dinamo este din nou pe marginea prăpastiei, dar cu siguranță va fi salvată de suporterii din DDB care au și sprijinul lui Nicolae Badea în această luptă pentru obținerea licenței în Liga 1. Suporterii însă sunt conștienți că patronul de la Computerland n-o să vireze sume foarte mari pentru a stinge datoriile făcute de Negoiță și spanioli, așa că trebuie să se mobilizeze ei ca să achite cât mai multe datorii.

Ionel Dănciulescu a fost invitat astăzi la Prosport Live și a dat soluția salvării pentru Dinamo. Cortacero să cedeze imediat acțiunile pentru ca sponsorii să poată veni alături de DDB și atunci ușor, ușor, Dinamo va avea continuitate și va deveni un club curat.

”E o pierdere mare pentru echipă Nemec. Pe vremea mea avea 11.000 de euro. A fost decizia spaniolilor, care pentru moment au îngropat clubul. Așa a fost managementul respectiv. Cu domnul Cortacero, Melero, plus pe lângă salariile acestea enorme au fost și comisioanele impresarilor. Gândește-te că sunt acești jucători spanioli care au plecat care nu vor renunța la niciun ban. Spaniolii au făcut haos. Eu nu știu de ce nu dau acțiunile către DDB. Pentru că alături de DDB vor apărea foarte mulți sponsori.

Cu partea spaniolilor nimeni nu se asociază. DDB-ul strânge banii și apoi ei așteaptă să fure banii respectivi. În Spania era sigur luat la verificat și nu se întâmpla asta niciodată.

Au auzit de la anumiți oameni din partea română, dar ce a fost a fost. Nu a fost plăcut că am fost dat afară, Poate că nu sunt făcut eu să fiu în lumea asta a fotbalului mare. E o lume bazată pe prietenie, pe cumetrie, pe faptul că mulți dintre oamenii care lucrează în fotbal își urmăresc interesul personal, o lume în care decide și factorul politic, aici sunt mulțumit și liniștit, am niște oameni care mă ascultă la ce vreau eu să implementez la această academie”, a declarat Ionel Dănciulescu la Prosport Live.

Citește și:

Dinu a dat cu barda: ”Unul e victima educației, altul e atacant ce nu ajunge la poartă”

Previous Un patron de club din România, membru DDB, se implică în obținerea licenței
Next Veste mare din partea DDB: ”Campania pentru licență ia viteză”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *