Danciu oferă o veste MARE: ”Licența va fi luată”. DETALII


Ionel Dănciulescu rămâne în familia Dinamo, chiar dacă a fost primul om dat afara de țeparii spanioli. Acesta este managerul academiei de juniori la CS Dinamo, iar în această dimineață a fost invitat în emisiunea GSP Live.
Danciu a vorbit despre cedarea acțiunilor de către Pablo Cortacero celor din programul ”Doar Dinamo București”, dar și despre banii pe care Cosmin Contra, fostul antrenor al câinilor, trebuie să îi mai ia.

Ionel Dănciulescu: „Licența va fi luată pentru că cei din DDB sunt la butoane.”

„Acest club este în picioare datorită suporterilor. Dacă nu ar fi fost ei, Dinamo nu ar mai fi reușit să funcționeze. Licența va fi luată pentru că cei din DDB sunt la butoane. Mai sunt mari dinamoviști care ajută clubul, iar Dinamo are garanția că va obține licența pentru că domnul Nicolae Badea este alături de echipă. Există o singură rezolvare. Partea spaniolă să cedeze acțiunile către suporteri, iar eu sunt siguri că ei vor putea să găsească dinamoviști care vor putea ajuta clubul. Altă soluție nu există.

Cu partea spaniolă nu poți să discuți, au spus numai minciuni. Este o nebuloasă. Spaniolii sunt în continuare în club, vor urma tot felul de procese, lucrurile vor tărăgăna. Lucrurile nu se duc spre un făgaș normal. Dacă ei vor continua și vor merge înainte, în această situație, nu văd o finalitate bună a lucrurilor”, a declarat Ionel Dănciulescu la GSP Live.

Ionel Dănciulescu: „Dacă vor vorbi cu Contra, cu siguranță se va ajunge la o înțelegere”

„Fiecare își gestionează cum știe mai bine viața. Eu mă gândesc că dacă vei vorbi cu Contra, cu siguranță se va ajunge la o înțelegere și nu cred că se va crampona la toată suma de bani. El până la urmă a renunțat la o parte și nu a cerut tot contractul. Dacă cei din DDB vor vorbi cu Cosmin, vor ajunge la o înțelegere.”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru aceeași sursă.

Citește și:

Serena, prea puternică pentru Simona. Final de drum la Australian Open

Previous Cătălin Hîldan Jr : ”O să dau tot ce pot mai bun din mine”
Next A sosit înlocuitorul lui Nemec

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *