Danciu are încredere în el: ”Un băiat de caracter. A greșit, cu siguranță va mai greși”


Invitat în emisiunea de astăzi dimineață de la Prosport Live, Ionel Dănciulescu, cel care este în funcția de manager sportiv la Academia de Fotbal CS Dinamo, a avut o serie de declarații interesante, printre altele și despre spanioli. Detalii aici.

Acesta a spus câteva vorbe și despre Mihai Eșanu, cel care apără poarta dinamoviștilor din acest retur. Deși criticat de o parte dintre suporteri, dar totodată și susținut de o altă parte, Ionel Dănciulescu are încredere în acesta și consideră că dacă i se va da în continuare încredere, va ajunge un portar de top.

„Eu i-aș da credit, în continuare, lui Eșanu. Este un băiat de caracter, un baiat care a trecut prin multe, a avut o grămadă de probleme. A fost, la un moment dat, un antrenor care pur și simplu nu-l primea la Săftica să se antreneze. A avut evoluții bune, gândește-te că este primul lui sezon la un nivel de seniori. A greșit, cu siguranță va mai greși, dar, dacă îi dai încredere și continuitate, cu siguranță va ajunge un portar de top”, a declarat Ionel Dănciulescu, la ProSport Live.

Citește și:

Ion Marin surprinde: ”Cupa nu ar trebui să fie un obiectiv pentru Dinamo”

Previous Un jucător de la Dinamo a câștigat procesul și săptămâna asta primește o sumă importantă
Next DDB îl ironozează pe Florinel Coman: "Promitem"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *