Dan Șucu îi contrazice pe noii acționari: ”Își închipuie”


Unul dintre acționarii de la Rapid București, formație care a luat-o de la 0 și a ajuns din nou în Liga 1, a vorbit despre situația de la Dinamo. Dan Șucu consideră că noii acționari ai clubului din Ștefan cel Mare trebuie să fie conștienți că trebuie să investească mulți bani ca formația să revină acolo unde a fost odată.

”Dacă cineva de la Dinamo își închipuie că fără o investiție de 20-25 de milioane de euro ar putea readuce clubul acolo unde a fost, greșește!”, a declarat Dan Șucu pentru Gazeta Sporturilor.

Dan Gătăianțu, director financiar Dinamo, despre ”Dinamo 2028”

”Proiectul se numește «Dinamo 2028». Își propune să aducă acest brand, această valoare «Dinamo» și această companie acolo unde le este locul. Lucrând am început să-mi dau seama cât de mare este această valoare.

Dinamo 2028 își propune ceva extraordinar: ca în 5 ani să aducă clubul și compania Dinamo unde credem că îi e locul. Clubul de fotbal Dinamo va fi cel mai respectat din România în 2028.

Noi, pe derularea proiectului, pe 5 ani de zile, vom avea nevoie de aport de capital sau lichiditate de 14 milioane de euro. Această sumă include investiții într-o valoare de aproape jumătate din sumă.

Vorbim foarte clar de transferuri de jucători, investiții în baza Săftica, în fan-shop-uri. Acestea ne vor permite o performanță mai bună sportivă și la nivel de companie”, a spus Dan Gătăianțu.

Citește și:

Pelerinaj de Florii în București

Previous Suma pe care trebuie să o plătească Dinamo pentru a lua licența
Next Oficialii LPF vor Dinamo în Liga 1: ”Un Dinamo puternic”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *