Dan Petrescu: ”Restul e can-can”


Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, a vorbit despre meciul pe care echipa sa l-a disputat împotriva lui Dinamo în această seară, câștigat de clujeni după o decizie greșită de arbitraj.

”Vreau să merg pe aceeași liniște și să nu comentez, și noi am avut penalty la Botoșani și am luat roșu.  Specialiștii își dau cu părerea. Fotbalul asta e, dacă a fost o greșeală am profitat de ea noi.

Asta e fotbalul, nici Barcelona nu joacă mereu bine și câștigă. E mai greu pentru noi că încercăm să legăm o echipă, noi încercăm să facem puncte cât mai multe. Pe noi ne-a interesat să luăm cele trei puncte. Restul e can can.

Am avut noroc până acum, dar o să ne lase și norocul asta. Dinamo a jucat foarte bine astăzi și le urez baftă. Nu știu dacă a fost vreun jucător care a jucat bine astăzi. Dar văd că ei se bat.

Și Hagi și Contra au stat o oră cu mine în birou, am băut un ceai. Mi se pare normal ce a făcut el după meci. Poate și eu aș fi făcut la fel. Nu o să comentez niciodată declarațiile adversarului. Important este să fie RESPECT între noi.

Ce să mai facă FCSB cu Omrani, au luat pe toată lumea. Să ne mai lase și nouă”, a declarat Dan Petrescu după meci.

Citește și:

Contra: ”A fost Găman-Dinamo, 1-0”

-->
Previous Contra: ”A fost Găman-Dinamo, 1-0”
Next Mutu îl înțeapă pe Dan Petrescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *