Dan Petrescu, mesaj pentru Rednic


Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, a vorbit la finalul meciul cu CS U Craiova, 1-0, care i-a adus al treilea titlu de campion din carieră, despre varianta ca Dinamo să câștige titlul în sezonul viitor.

”Era prea mare bucuria, n-am mai putut intra în vestiar. Acești băieți merită felicitări, mă bucur că am luat această decizie să mă întorc, pentru că nu am fost sigur de ea, este meritul lor și a celor care au condus echipa înaintea mea. Eu am fost un atacant care trebuia să finalizez ceea ce au început ei. Am o stare mai ciudată, am fost răcit, n-am dormit, și de stres. Trofeul trebuie împărțit cu ceilalți antrenori. Cel mai mare merit îl are Toni Conceicao, să nu-l uităm nici pe Alin și nici pe Edi Iordănescu. Meciurile astea de play-off m-au dărâmat. Vă dați seama că 8 meciuri să nu pierzi niciunul e foarte greu.

Au fost greșite achizițiile. N-a fost nimic adus care să se impună în primul 11. Trebuie să rezolvăm acum în vară. Mulți jucători vor primi vacanță de mâine. Vrem să terminăm campionatul cu fruntea sus. Trebuie să facem niște achiziții bune, să ajungem ori în grupele Champions League și Europa League. Va fi foarte greu să câștigăm și la anul. FCSB arată bine, Craiova arată bine. Și Șumudică și Rednic sunt antrenori foarte buni și pot câștiga campionatul și ei, e normal”, a declarat Dan Petrescu.

Citește și:

Pe-un picior de Rai, prin Apuseni

-->
Previous Liga 1 S-a stabilit campioana. Foști dinamoviști, din nou campioni
Next Dinamo în locul CFR-ului? Replica TARE a dinamoviștilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *