Dan Nistor și Mattia Montini, la o mare rivală din Liga 1?


Ca la Dinamo, la nimeni. Cel mai mare brand în momentul de față din fotbalul românesc a ajuns o echipă neplătită, la care jucătorii își pot depune memorii și celelalte formații să profite.

Chiar dacă a spus clar că în România nu ar mai putea juca pentru o altă echipă, Dan Nistor ar putea ajunge la Universitatea Craiova, anunță un site al oltenilor, 3minute.net. Asta deoarece Emilian Hulubei, președintele AFAN, a anunțat că jucătorii își pot depune oricând memorii pentru a fi declarați liberi de contract din cauza salariilor restante. Site-ul citat notează că Victor Pițurcă se gândește să profite de situația de la Dinamo pentru a lua din Ștefan cel Mare cei mai importanți jucători – Nistor și Montini. Dacă Dan Nistor nu va fi ușor de luat, pentru atacantul italian Universitatea Craiova nu ar fi o destinație chiar atât de rea. Având în vedere că în ultima vreme nu a primit prea multe șanse la Dinamo.

Mattia Montini este în ultimul an de contract cu Dinamo și din iarnă intră în ultimele șase luni. ”Câinii” trebuie să se hotărască dacă-i prelungesc contractul sau el poate semna în iarnă cu orice echipă gratis și poate pleca abia la vară. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Mattia Montini, care este unul dintre cei mai buni atacanți pe care i-a avut Dinamo în ultimii ani. Italianul s-ar reîntâlni la Craiova cu un foarte bun prieten, portarul Mirko Pigliacelli.

Previous Neagoe le-a pus gând rău dinamoviștilor: ”Aici ne ajută” Declarații înainte de meciul de la Sibiu
Next LUPTA pentru PLAY-OFF. Rezultatul meciului FCSB-Gaz Metan Mediaș

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *