Dan Nistor a răbufnit! Ce reproșează mijlocașul


Dan Nistor nu mai rezistă. Nu a vrut să plece astă vară de la Dinamo la CFR Cluj la schimb cu Filipe Nascimento. Ar fi vrut să rămână în Ștefan cel Mare, unde s-a simțit foarte bine. Cu toate acestea el nu a avut încotro și a mers la formația din Gruia. Dar surpriză, Dan Petrescu s-a supărat pe el și nu i-a mai dat șanse să joace.

„Nimeni n-a vorbit cu mine. Eu mă pregătesc, trag tare, dar nimic. Nu cred că e normal, am și eu o vârstă și vreau să joc. Sau măcar să mi se explice ce se întâmplă. Am ieșit din echipă imediat după momentul acela cu Steaua. Eu semnasem cu CFR-ul și m-a sunat nașul meu, Mihai Pintilii, care mi-a spus că mă vor cei de la Steaua. N-a fost nici o negociere. Eu i-am zis atunci că am semnat cu CFR-ul. Dacă ar fi să fie ceva, ar trebui să discute cu clubul. N-a fost nimic pe ascuns.

N-am vorbit deloc cu Dan Petrescu și nu mi-a explicat de ce n-am mai jucat, de ce nu prind lotul. Voi avea o discuție lămuritoare cu cei din conducere ca să văd ce se întâmplă. Spune, nene, ai ceva cu mine? Spune-mi, nene, de ce nu joc? Ce-i asta tăcerea asta? Vreau să joc, iar dacă nu se poate aici voi pleca. Am venit la CFR cu cele mai bune intenții, iar acum văd că cei din club mă propun peste tot. La Astra, Steaua, Craiova, Dinamo. Cu mine n-a discutat nimeni”, a spus Dan Nistor pentru actualdecluj.ro.

-->
Previous EXCLUSIV S-A DECIS Ce se întâmplă cu transferul lui Palic. Cine va semna cu Dinamo
Next FOTO Comoara lui Mahlangu. Cum a îmbrăcat-o în culorile lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *