Dan Nistor, primele declarații la Craiova: ”Cântam imnul”


-->
Dan Nistor a fost astăzi prezentat în cadrul unei conferințe de presă la Craiova și a încercat să se pună bine cu fanii oltenilor din primul moment.

”Mă bucur că sunt aici, mă bucur foarte mult că cei de la Universitatea Craiova s-au gândit la mine. Fanii olteni mă vor iubi, le promit asta solemn. Eu cred că e o lovitură foarte bună pentru Universitatea Craiova. La Dinamo au fost foarte multe probleme în ultimul timp. Toate s-au spart în capul meu.

Am venit la Craiova să câștig titlul, Cupa și să particip în cupele europene. M-au convins să vin aici datorită stadionului și suporterilor minunați. Mai cântam imnul Universității când eram în autocarul Pandurilor, e adevărat. Sper să nu dezamăgesc aici, pentru că oamenii de aici au foarte mare încredere. Cred că pot face performanță cu Universitatea Craiova. Mai avem 4 meciuri foarte importante, iar în play-off vom vedea cine se va califica.

La echipa națională mă voi gândi în martie, acum mă gândesc doar la Universitatea Craiova. Am fost primit foarte bine aici. Și Alex Mitriță a fost un factor important pentru a mă decide să vin aici. Mă gândesc chiar să-mi închei cariera, dar abia am venit aici. Acum trebuie să dovedesc că merit să joc aici. Am un nume bun în România și le promit suporterilor că nu-i voi dezamăgi”, a declarat Dan Nistor.

Citește și:

Dedicația pentru fanii dinamoviști a lui Nistor la olteni: ”Vreau să se știe asta”

Previous Dinamo 2020 la reunire. Lot plus detalii complete
Next Căpitanul lui Dinamo va fi tras la sorți. Doi jucători propuși

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *