Dan Nistor nu-i IARTĂ pe cei de la CFR Cluj. Ce a spus după meci


Căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor, nu uită și nu iartă. El a plecat în vară la CFR Cluj, dar a cerut singur să se întoarcă în Ștefan cel Mare. Totuși, el consideră că ar fi meritat un tricou de campion.

”De la CFR Cluj nu a venit nimic, niciun telefon, nimic. Sunt puțin dezamăgit. Suntem totuși campioni în play-out, da. Meritam și eu măcar o mânecă de la tricou, dar asta este, nu s-a putut. M-am bucurat foarte mult că cei mici vin din urmă, sper să învețe ceva de la mine, sper să debuteze cât mai mulți tineri și eu cred că-și vor spune cuvântul anul viitor, și sper să nu mai facem greșelile de astăzi, că dacă era 4, 5-0 nu se supăra nimeni. Eu cred că vom face față cu brio în campionat”, a declarat Dan Nistor.

”Le mulțumesc prietenilor mei și familiei mele care m-au susținut mereu. Sunt mulți oameni care au încercat să-mi pună piedică în traseul meu de fotbalist și lor le-am făcut semn să tacă. Încet, încet vin și rezultatele. Sper să o țin tot așa și să nu dezamăgesc. Abia aștept să mergem și în finala Cupei. Ne ajută foarte mult și jucătorii experimentați”, Ricardo Grigore, fundaș central Dinamo

Citește și:

Dan Nistor nu-i IARTĂ pe cei de la CFR Cluj. Ce a spus după meci

-->
Previous Nebunia lui Bratu! Ce a reușit să-i facă lui Adrian Mutu
Next Florin Bratu lămurește situația lui Hanca

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *