Dan Nistor își face praf o parte dintre colegi. Ce a spus


Dan Nistor a vorbit despre meciul cu CFR Cluj și a dezvăluit ce le-a spus colegilor care nu-și dau viața pe teren.

„Vom lua o decizie astăzi sau cel târziu mâine și vom vedea ce va fi. E un meci capital pentru noi, ne-am apropria de ultimele două locuri pe care am putea să le prindem.

Îmi revăd unul dintre cei mai buni prieteni, Arlauskis, și sper să plec eu bucuros de aici. CFR are jucători valoroși, nu e o dorință de revanșă, eu o să demonstrez pe teren. În august am câștigat ultima dată pe teren propriu, cu Hermanstadt.

Cu toții ne doream să ieșim din această pasă proastă, să nu mai spunem că noi îi batem pe toți și noi nu batem pe nimeni.

Le știu secretele, sper să ne bucurăm la finalul meciului. Toate echipele își dau viața cu Dinamo.

Probabil nu suntem destul de concentrați, nea Mircea ne-a arătat un video exact cu ce fac cei de la Viitorul. Trebuie să ascultăm ce ne spune dânsul, nu suntem atenți la ce ne-a explicat dânsul. Vine iarna și vedem cine va rămâne. Vom scrie din nou o pagină neagră în istoria acestui club. Sper să nu se mai repete acest lucru, să nu fim în play-off.

Să ai șansa să fii la un asemenea club și să nu profiți de ea, nu pot să înțeleg, eu cred că după câteva luni o să-și dea cu pumnii în cap și o să-și aducă aminte de vorbele mele, să dea Dumnezeu să nu fie așa pentru ei și să ajungă acolo unde-și doresc.

Nu ar fi o surpriză să ne calificăm la EURO. Cred că le putem pune mari probleme. Mai greu să meargă vreun jucător la echipa națională la situația în care e Dinamo acum.

Niciodată nu o să regret că m-am întors la Dinamo”, a declarat Dan Nistor.

-->
Previous Unde poate ajunge Dinamo după play-off, în viitor
Next Mircea Rednic dezvăluie ce va face dacă echipa va ajunge în play-out

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *