Dan Nistor, interviu la echipa națională


Dan Nistor a explicat într-un interviu pentru FRF TV ce planuri are cu echipa națională.

„Sunt două meciuri foarte importante, trebuie să le câștigăm. Trebuie să fim o familie, să fim uniți indiferent de echipele la care venim. S-au schimbat multe de când am venit prima oară la națională (n.a – 2013), sunt multe antrenamente, mult mai intense.

Dacă aveam posibilitatea să fac un juniorat bun, eram mult mai sus. Mă bucur că am putut să ajung la echipa națională, nimeni nu îmi dădea șanse ținând cont de trecutul meu.

Dacă aveam posibilitatea să fac un juniorat bun, eram mult mai sus. Am început fotbalul la 20 de ani, alții sunt deja sătui de fotbal la acea vârstă, dar nu am avut posibilitățile necesare. Mă bucur că am putut să ajung la echipa națională, nimeni nu îmi dădea șanse ținând cont de trecutul meu. Sper să evoluez în aceste meciuri și să demonstrez că ceea ce am spus despre națională n-au fost vorbe în vânt”, a mărturisit Nistor.

„Punctul meu slab? Mă ia gura pe dinainte și nu prea e bine. Punctul meu forte e că sunt un tip muncitor și alerg foarte mult” – Dan Nistor, mijlocaș Dinamo

-->
Previous Florin Prunea: "Regele Cioabă vine direct la mine"
Next INTERVIU EVENIMENT cu Dusan Uhrin: ”La 19 ani făceam curat în birouri ca să fac rost de bani”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *