--> -->

Dan Nistor, interviu fabulos după meci


-->
Căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor, a oferit niște declarații senzaționale după ce echipa a ajuns deocamdată pe loc de play-off. ”Câinii” joacă alt fotbal și liderul a lămurit și problema mâncării la echipă – nu-i plac pastele bolognese, are altă mâncare preferată și invită toată echipa la el acasă la Rucăr, să le arate cum a devenit el fotbalist.

-Dacă rata Sorescu ocazia aia după pasa ta ce i-ai fi făcut?

Nu i-aș fi făcut nimic, și eu am ratat. La fotbal mai ratezi, important e că și-a creat foarte multe situații de a marca, ne-am creat împreună multe ocazii, important e că am câștigat și cred eu, scorul trebuia să fie unul mult mai mare.

-Cum arată clasamentul?

Sincer să vă spun, nici nu m-am uitat pe clasament. Nu mă interesează deocamdată pe ce loc suntem, au fost două meciuri foarte grele, cu Steaua și cu Gaz Metan, am obținut 4 puncte, vor urma încă trei meciuri foarte grele, plus cel din Cupă și sperăm că vom scoate maximum din aceste meciuri.

-Ce reacție ai avut când ți-ai văzut poza pe autocar?

Am fost foarte emoționat, nu mă așteptam la acest lucru, nici nu-mi trecea prin cap așa ceva, e o mândrie pentru mine și mă bucur foarte mult, înseamnă foarte mult și pentru familia mea. Chiar nici acum nu-mi vine să cred că chipul meu este pe autocarul lui Dinamo, înseamnă că sunt iubit, mă bucur pentru acest lucru, sper să nu dezamăgesc și să duc Dinamo sus acolo unde-i este locul.

-Cum te-ai întors de la echipa națională?

Sincer, am fost supărat că am luat acel gol în minutul 91, dar trebuie să mergem mai departe, vom avea două meciuri foarte importante și eu cred că avem șanse să câștigăm, am demonstrat la meciul cu Norvegia.

-Ce ți-au spus colegii tăi când ți-au văzut chipul pe autocar?

Au pus multe mesaje pe grup, eram în Insulele Feroe și a pus Mihai Popescu: ”Ce înseamnă să fii căpitan, acum ai și chipul pe autocar”.

-Te vezi director general, președinte la Dinamo?

Mai e mult până acolo, mai am mult de jucat și nu m-am gândit la acest lucru.

-Ce-ați mâncat în ziua meciului la prânz?

Cartofi natur cu piept de pui.

-Mâncarea ta preferată care e?

Pastrama cu mămăliguță. Îmi place foarte mult să mănânc asta și chiar vă invit la mine la Rucăr de sărbători, părinții mei fac o pastramă extraordinară. Cu un pahar de vin alb, e tot ce-ți trebuie.

-Paste bolognese?

Nu sunt genul meu. Eu mai tradițional, niște sărmăluțe, un pic de mămăliguță, un pic de smântână și pe ei și la casierie.

-Te gândești să inviți toată echipa la Rucăr să faceți un party în iarna asta?

Unii dintre ei chiar au fost și cu siguranță vor mai veni, o să am și o invitație pentru toată echipa, dacă vor avea timp, primarul de acolo este mare dinamovist, va fi o sărbătoare frumoasă, e comună din păcate, nu e oraș, se vor bucura mult oamenii de acolo și va fi totul frumos. Important e ca echipa să meargă bine și să urcăm sus în clasament.

-Dan, dacă jucați tot așa veți fi în play-off?

Cu siguranță!

Citește și:

Dinamoviștii, declarații înaintea meciului cu Wisla Plock

-->
Previous Veste excelentă dată de Dusan Uhrin după meciul cu Gaz Metan
Next GLUMA SERII A marcat și se propune la Real Valladolid: ”Ronaldo, ia-mă pe mine, am bagajele făcute”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.