Dan Nistor îi dă o veste lui Gigi Becali: ”Sincer, mă bucur”


-->
Dan Nistor i-a dat o veste importantă lui Gigi Becali, care credea că liderul FCSB-ului se va retrage din fotbal și-i pregătise și un post de antrenor secund.

”Mereu am avut meciuri grele cu Voluntari, ne bucurăm că s-a repetat istoria și am reușit să-i batem. Dacă nu credeam că-i batem în 10 oameni, ieșeam de pe teren, am crezut până în ultima secundă, cred eu că meciul s-a jucat la acel penalty apărat de Ricardo Piscitelli, ne bucurăm foarte mult că ne-a ajutat.

Probabil forma unor jucători, Mister abordează o nouă tactică, acum de două etape a schimbat un pic sistemul, jucăm 4-2-3-1, dar înainte am jucat 4-3-3 și eu cred că meciul de la Astra a fost un simplu accident pentru noi.

Mă bucur foarte mult că pot să-mi ajut echipa, când nu voi mai putea, o să ridic mâna și o să spun că nu mai pot.

Mă bucur dacă Cosmin Contra a spus că o să mă convoace, m-aș bucura să fiu la echipa națională, e o mândrie pentru mine. Îmi doresc foarte mult să joc, nu am mai făcut-o de foarte mult timp și-mi doresc foarte mult asta.

Practic nea Ando m-a adus la Dinamo și vreau să-i mulțumesc pe această cale.

În primul rând trebuie să facem un joc bun și ca echipa să câștige cu FCSB, nu e important dacă dau eu sau nu pase sau goluri.

Încă n-am vorbit cu Mihai Pintilii, e și el supărat că s-a accidentat din nou, sincer, eu m-aș bucura foarte mult să nu joace pentru că este un jucător foarte bun. Eu cred că nu se va retrage din fotbal, chiar dacă Gigi Becali a spus asta. Este un jucător foarte important, atât pentru echipa națională, cât și pentru FCSB, a demonstrat acest lucru și jos pălăria în fața lui.

Cu Deian nu am apucat să vorbesc, mâine fratele său se căsătorește și a mers foarte repede la el acasă, pentru a fi alături de familia sa, îmi pare nespus de rău că va rata acest derby, în continuare cred eu că este un copil și mai are multe de învățat”, a declarat Dan Nistor.

Citește și:

Montini și Puljic cu golurile, Nistor cu creația

Previous Dusan Uhrin schimbă primul 11. Formația de start cu Voluntari
Next Dusan Uhrin e sincer: ”10 ani”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *