Dan Nistor îi caracterizează pe noii săi colegi. Cine l-a impresionat


CORESPONDENȚĂ DIN MARBELLA

Dan Nistor a acceptat să-i caracterizeze pe o parte dintre noii săi colegi și să spună cum, din postura de căpitan, va face să-i integreze pe toți și să le arate ce înseamnă Dinamo. Până acum Dinamo a adus 9 jucători: ”Straton, Răuță, Sin, Bejan, Perovic, Gabriel Moura, Kevin Bru, Piscitelli și Brito.

”Pero (n.r. Slavko Perovic) e un tip foarte dur, atât la antrenamente, cât și în viața de zi de zi, e un tip mai singuratic, dar trebuie să-l aducem mai aproape de noi, îmi place ca jucător, sper să aibă realizări foarte bune și să ne ajute la îndeplinirea obiectivelor.

Răuță – îl cunoscut foarte bine, îmi este și fin, este un jucător de care Dinamo avea nevoie, practic de la Mărgăritescu Dinamo nu a mai avut un număr 6 așa agresiv. E un jucător de care aveam mare nevoie.

Sin – fundaș stânga box to box, centrează și vine să se apere foarte bine.

Kevin Bru – l-am văzut la doar două antrenemente, nu pot să-mi dau seama, pare mai singuratic.

Piscitelli – la fel, nu am avut timp să-l văd.

Eu încerc să le arăt filmulețe cu suporterii noștri, sunt niște suporteri minunați și sper să înțeleagă și ei cât mai repede ce înseamnă Dinamo, cu siguranță le voi arăta niște filmulețe și vor vedea ce suporteri minunați avem. Cei români s-au integrat foarte bine și sper să facem lucruri minunate împreună”, a declarat Dan Nistor pentru doardinamo.ro.

Citește și:

EXCLUSIV Mâine dimineață mai aterizează un fotbalist. Imagini cu Piscitelli și Kevin Bru

-->
Previous EXCLUSIV Mâine dimineață mai aterizează un fotbalist. Imagini cu Piscitelli și Kevin Bru
Next ULTIMA ORĂ Transfer bombă pentru câini. I se iau biletele spre Marbella

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *