Dan Nistor explică de ce a fost schimbat


Căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor, a fost schimbat la pauză de Florin Bratu după un schimb de replici pe care l-a avut în timpul meciului cu antrenorul lui Dinamo. Totuși, el nu a recunoscut acest moment după meci.

”Încă o înfrângere, din păcate nu ne revenim, sunt foarte dezamăgit. N-am avut nicio problemă medicală, asta a fost decizia dânsului. Nu am avut niciun schimb de replici, avem o relație foarte bună, antrenor-jucător. Îmi scriau foarte multe persoane să mă întrebe de ce am ieșit dar asta a fost decizia antrenorului și trebuie să mă conformez. Noi toți jucătorii trebuia să jucăm pentru Ionel Dănciulescu, îmi pare extrem de rău, sper să putem să-l întoarcem dar va fi foarte greu. Trecem prin momente foarte grele.

Vă dați seama că nu ne-a căzut bine dar noi am adus echipa aici și tot noi trebuie să o scoatem. Nu am de unde să știu dacă rămânem fără Florin Bratu, alte persoane știu asta. Este o situație foarte neplăcută în acest moment. Sunt foarte dezamăgit că nu pot să fac mai mult, dar de unul singur nu poți să faci nimic. Trebuie să începem să câștigăm pentru că etapele trec și ne afundăm în subsolul clasamentului”, a declarat Dan Nistor.

Citește și:

IMAGINEA NEPUTINȚEI Dinamo pleacă iar cu un gust amar din Copou

-->
Previous IMAGINEA NEPUTINȚEI Dinamo pleacă iar cu un gust amar din Copou
Next Florin Bratu îl DISTRUGE pe NISTOR. Dezvăluiri FOARTE GRAVE

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *