Dan Nistor este dorit de o echipă PUTERNICĂ financiar. Mai prelungește cu Dinamo?


Dan Nistor a fost eroul unei telenovele săptămânile trecute, când s-au luat în calcul trecerea lui la FCSV, apoi când cu divergențele cu Florin Bratu, care au influențat și demiterea fostului antrenor dinamovist. Clubul i-a promis prelungirea contractului scadent în 2020, nu s-a semnat nimic încă, doar s-a vorbit de varianta de a i se mări salariul de la 10.000 la 13.000 de euro, plus bonusuri.

Iată că decarul roș-albilor, puternic contestat de o parte dintre fani, este dorit de o forță financiară în Liga 1. Campioana CFR Cluj îl vrea înapoi, după ce Dan Petrescu s-a dispensat de el iarna trecută, trimițându-l înapoi la Dinamo! Pare ori banc, ori un nou serial. „Dan Nistor e foarte bun. Am regretat că l-am lăsat să plece. În discuţiile avute în board-ul clubului am zis că e o greşeală ca el să plece, dar am fost minoritar. Şi azi îmi pare rău că a plecat. Are personalitate şi jucătorii de acest gen mai pot să-ţi spună câte ceva, să-ţi răspundă.

Clubul a luat decizia! Dan Petrescu a zis ca el să plece. Nistor nu face atmosferă proastă în vestiar. E conştient că e un jucător bun. Eu oricând l-aş lua pe Nistor la CFR. E foarte bun, are viteză, pasă, e harnic, are tot ce-i trebuie”, a dezvăluit președintele ardelenilor, Iuliu Mureşan, pentru ProSport. Nistor câștiga 15.000 de euro pe lună în Gruia.

Citește și:

ACUZAȚII GRAVE Ce s-ar fi întâmplat la transferul lui May Mahlangu la Ludogorets

-->
Previous OFICIAL Ce spune Claudiu Niculescu despre proiectul New Dinamo
Next SINCER Cum a analizat Răzvan Lucescu situația de la Dinamo. Sfat pentru Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *