Dan Nistor cere executarea deciziei Comisiilor. Dinamo poate pierde puncte în clasament


Problemele cu banii se acutizează la Dinamo. În total s-au strâns datorii de aproape 5 milioane de euro pe care spaniolii vor trebui să le achite pentru a aduce clubul pe 0 și ulterior să reușească și să țină clubul pe linia de plutire cu salarii și cheltuieli foarte mari în acest nou sezon.

Dan Nistor avea de recuperat 20.000 de euro din perioada pe care a petrecut-o la Dinamo și mijlocașul nu are de gând să renunțe la acești bani. El a depus un memoriu, a ieșit învingător din litigiu și tot nu a primit banii. Fostul căpitan al lui Dinamo a cerut acum executarea deciziei care îi este favorabilă. Așa s-a ajuns în punctul în care comisiile din FRF trebuie să forțeze clubul să achite datoria.

Comisia de Disciplină va avea o ședință miercuri. Dacă Dinamo nu va demonstra atunci că i-a plătit lui Nistor 20.000 de euro, riscă o amendă, între 3.000 de lei și 7.000 de lei. La 15 zile de la data de miercuri, 14 octombrie, echipei îi vor fi scăzute două puncte din clasament dacă tot nu o să stingă datoria față de jucător. După alte 15 zile de neplată, încă două puncte, scrie gsp.ro.

Dan Nistor nu este singurul în această situație. Dusan Uhrin, Adrian Mihalcea, Montini, Kostrna și Sebastian Moga au de primit bani.

Citește și:

Cosmin Contra, despre Aleix Garcia și restanțele salariale: ”Am niște clauze”

-->
Previous Cosmin Contra, despre Aleix Garcia și restanțele salariale: ”Am niște clauze”
Next Dinamo poate rămâne fără antrenor: ”Eu pot să plec”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.