Dan Nistor a luat foc: ”Sunt prea mari! Nemeritat”


Dan Nistor a avut o reacție foarte dură după meciul de la Severin, terminat 4-1 contra celor de la Universitatea Craiova. El a vorbit la finalul meciului cu reporterii prezenți în Oltenia.

”S-a văzut de pe teren, nici vorbă de ofsaid, nu se poate așa ceva! Chiar dacă scorul a fost unul foarte mare, nu ai voie la asemenea nivel să faci asemenea greșeli. Eu cred că sunt voite aceste greșeli! Nu se poate să greșești așa, e imposibil să greșești așa! Inadmisibil din punctul meu de vedere!

Nu știu dacă cineva ne vrea răul dar sunt mult prea mari greșelile împotriva noastră. La meciul cu Mediaș, gol perfect valabil. Filip Mrzljak era la 2 metri în spate, nu se poate așa ceva!!! Nu se mai poate. Dumneavoastră ce ați face în locul nostru? Altul era rezultatul la 1-0 pentru noi. Se juca altfel meciul. Asta este.

Vă spun sincer că nu a fost un meci slab. Dacă începem cu 1-0 alta va fi soarta meciului, alta va fi concentrarea noastră, într-adevăr am făcut niște greșeli foarte mari, dar poate nu le-am fi făcut dacă conduceam. Este nemeritat rezultatul din punctul meu de vedere”, a declarat Dan Nistor.

De asemenea, Nistor s-a luat în gură și cu un fan al craiovenilor care l-a apostrofat în timpul interviului: ”Mănâncă ceapă și taci din gură”, i-a transmis căpitanul lui Dinamo.

Citește și:

Ciobotariu explică eșecul de la Severin

-->
Previous Dusan Uhrin, foarte nervos: ”Nu e posibil”
Next Prunea face acuzații grave: ”Noi nu împrumutăm alte cluburi”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *