Dan Matei Agathon pune tunurile pe spanioli: ”Asta era miza lor”


-->

Fostul ministru al turismului, Dan Matei Agathon, suporter înfocat al echipei Dinamo, a pus tunurile pe spaniolii care au preluat echipa din Ștefan cel Mare și explică de ce aceștia au cumpărat această formație de tradiție.

”Doare foarte tare ce se întâmplă la Dinamo. Nu doar pe mine, ci pe toată lumea care iubește această echipă. Eu sunt lângă Dinamo de 50 de ani, am văzut sute de partide acasă, în deplasare, în străinătate. Cum să nu fi supărat? Cum să nu fi trist? De data asta, echipa este pe o pantă periculoasă. Până acum, eram mândru de coregrafie și de farsa făcută roș-albaștrilor, acum sunt mândru că fanii cumpără bilete la meciuri unde nu pot veni spectatorii.

Onorabilii de la FRF și LPF ar fi trebuit să facă niște săpături când cineva vrea să cumpere un brand cum este Dinamo. Nu, ei și-au văzut de treabă. Se ocupă de VAR, de cooperative, de alte lucruri. Ori acești spanioli au profitat de naivitatea unor oameni din managementul lui Dinamo. Cornel Țălnar a fost un mare fotbalist și un băiat extraordinar, dar nu este expert în management!

Au luat o plasă extraordinară. În afara de faptul că spaniolii supraplusau mereu, de aveai senzația că stau cu milioanele în buzunar. Deja ne făceam planuri ce facem cu cele 10 milioane de euro și cum luăm titlul. S-a dovedit a fi o farsă sinistră. Ce mă deranjează pe mine e faptul că nu s-a pornit urmărirea penală împotriva acestor escroci! Nici UEFA nu poate fi indiferentă cum unii vin și fură Dinamo, cu gândul de a o distruge.

În orice caz, la proxima semana va fi ceva care va dura până la Paștele Cailor. Ce te pune pe gânduri este faptul că ei au venit cu jucători de linia a doua cu contracte fabuloase, 30-40.000 de euro, de parcă erau fotbaliști de naționala Spaniei. Miza cred că era arena Dinamo, amplasată într-un loc central, a cărei valoare este de 100 de miloane de euro. Sau poate a fost o acțiune mafiotă, menită să spele niște bani, care s-a împotmolit undeva.

Nici nu vrea să mă gândesc la Liga 4 sau Liga 5, mă uit cum a fost cu Rapid, un club pe care-l respect datorită suporterilor. Dacă se întâmplă ceva nefericit, sunt convins că PCH va fi alături de echipă.

Cine are interes să dispară Dinamo? FCSB, nu! Un meci cu ei umple un stadion. Este o rivalitate admirabilă. Cum să dispară un derby din cauza unor spanioli tâmpiți care s-au băgat peste noi?”, a declarat Dan Matei Agathon pentru Sport Total FM.

Citește și:

Zborurile către și dinspre Israel, sistate

Previous Meciul în care Steliano Filip va fi pregătit să intre Exclusiv
Next Șerban și încă doi jucători s-au săturat și-și depun memorii

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *