Dan Cucu are încă nevoie de noi. Acum e mai simplu să-l ajutăm


Numărul de SMS 8826 a fost alocat, în perioada 1-30 noiembrie 2017, pentru suporterul dinamovist Dan Cucu.
Trimite un SMS la 8826 cu textul CUCU! Pentru o viață. Viața lui Dan Cucu. Toți pentru unul, unul pentru toți!
Numărul de SMS 8826 este valabil în perioada 01 noiembrie 2017 – 30 noiembrie 2017. Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Digi Mobil, Orange și Telekom, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA. Numărul este oferit gratuit cu sprijinul Asociației M.A.M.E., scrie fcdinamo.ro.

Viața suporterului dinamovist Dan Cucu (34 de ani) depinde de fiecare dintre noi.
Susținut de club, de fanii din toată țara, indiferent de pasiunea declarată pentru culori, de echipa națională a României, dar și de lumea altor sporturi, Dan Cucu luptă cu viața, la această oră, la Acibadem.
Cunoscută prin intermediul paginii oficiale de Facebook Alături de Cucu, povestea lui Dan a mobilizat mai mult decât o peluză sau un stadion.
Cu sprijinul Asociației M.A.M.E. (Maternitate, Advocacy, Medicină, Educație), numărul de SMS 8826 a fost alocat, în perioada 01 noiembrie 2017 – 30 noiembrie 2017, pentru a-l ajuta pe Dan Cucu să se bucure în continuare de viață.
Începând cu 01 noiembrie 2017, donațiile prin SMS vor putea fi urmărite în timp real pe site-ul www.donatie.ro la rubrica Donații prin SMS / Alege Asociația / M.A.M.E.: Dan Cucu (cu mențiunea că link-ul va fi valabil de la 1 noiembrie).

„Împreună suntem puternici!”

Solidaritatea este singura investiție care nu va da niciodată faliment. A trecut o lună de când am aflat că Dan Cucu, diagnosticat de medicii de la Acibadem cu cancer, luptă cu această boală cumplită.
De-atunci s-au făcut donații prin cele cele trei conturi deschise la Raiffeisen Bank, pe contul PayPal sau pe stadionul din Ștefan cel Mare.
În toată țara, pentru a-l sprijini pe Dan Cucu, suporterii au scos la licitație tricouri de legendă, fanioane, fulare sau eșarfe de care nu s-ar fi despărțit vreodată.
Din noiembrie, fiecare din noi are și cea mai simplă opțiune în 2017, un mesaj text cu ajutorul telefonului din buzunar. Trimite un SMS la 8826 cu textul CUCU! Pentru o viață. Viața lui Dan Cucu.

„Am reușit cu toții să trecem de primul hop. Se poate! Ne-am demonstrat că putem, că ne unim cu toții, familie, prieteni dinamoviști, steliști, rapidiști. Împreună pentru o cauză mai bună! Împreună reușim! Împreună suntem puternici! Împreună învingem! Nu cedăm! Luptăm în continuare! Uniți! Alături de Cucu!”, este mesajul impresionant, transmis pe pagina de Facebook Alături de Cucu.

Există trei conturi pentru donații deschise la Raiffeisen Bank pe numele Cucu Mihai Daniel și, în același timp, un cont PayPal, rodanielred_s@yahoo.com.

EUR: RO48 RZBR 0000 0600 1972 5740
LEI: RO24 RZBR 0000 0600 0989 6580
USD: RO08 RZBR 0000 0600 1972 5781

-->
Previous Contra despre Dinamo: ”Asta a fost singura mea greșeală”
Next ANALIZĂ Cum a ajuns Dinamo în această situație disperată

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *