Dan Alexa, tupeu în ceea ce privește Dinamo. Ce a declarat


Antrenorul Dunării Călărași, Dan Alexa, a ratat în acest sezon trei oferte importante, de la Dinamo, Astra și FCSB. El continuă la formația de pe malul Dunării și spune că echipa din Ștefan cel Mare nu va câștiga campionatul până când el nu va fi tehnician acolo.

”Eram supărat pentru că am auzit ce spun cei care iubesc Dinamo despre mine. Îmi mențin ceea ce am spus. Va fi foarte greu și pentru Rednic, cu tot ceea ce construiește el acum. Am mai spus atunci că antrenorul care putea duce Dinamo în play-off în momentul acela era Rednic, pentru că el este un antrenor de tip locomotivă, dar îi va fi greu să câștige un trofeu pe timp scurt la Dinamo. Sunt multe de făcut la Dinamo, dar când se schimbă atât de mulți oameni acolo, cred că problema nu e la antrenor, cred că este altundeva”, a declarat Dan Alexa pentru fanatik.ro.

hotel iceberg balcic-->

Antrenorul formației din Călărași spune că se va bate cu Voluntari și cu Chiajna pentru evitarea retrogradării.

”Nu văd pe Dinamo să retrogradeze. Au jucători peste nivelul de play-out, precum Nistor sau Salomao. Plus că Rednic a adus jucători care au evoluat la un nivel bun în străinătate care cred că vor crește nivelul”, a spus fostul jucător al ”câinilor”.

Citește și:

Program spartan la Dinamo: ”Nici nu mă puteam da jos din pat”

Previous Program spartan la Dinamo: ”Nici nu mă puteam da jos din pat”
Next EXCLUSIV Cum au reacționat dinamoviștii când au ajuns în Regatul Înghețat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *