Dan Alexa: ”Eram legat sufletește de Dinamo”. De unde a pornit conflictul cu MM


Mircea Rednic îl va întâlni din postura de adversar duminică pe fostul său elev, Dan Alexa. Cel supranumit ”Chirurgul” în perioada în care era jucător recunoaște că are emoții înainte de acest meci.

”Sunt stresat. Avem un meci foarte greu duminică contra lui Dinamo. Fumez la fel de mult în perioada asta de stres. Exagerez foarte mult, ajung și la trei pachete pe zi, dar fumez unele foarte ușoare. Practic nu-ți aduc nimic bun, din contră, te simți mai obosit, te deshidratează foarte mult, trebuie să mă las”, la GSP Live.

El a povestit și de unde a pornit conflictul cu Mihai Stoica.

”MM Stoica a venit după mine până în China, drumul până în China e lung, 12 ore. Când a aterizat înapoi la București l-am anunțat că nu mai vin. Eram legat de Dinamo sufletește. Atunci am vorbit cu Nicolae Badea și cu Nețoiu, era Giovanni Becali președinte. Eu când mă întâlnesc cu MM vorbesc. Dar probabil și pentru că eu am fost un jucător care mereu mi-am declarat dragostea față de Dinamo. MM e genul de președinte suporter, e clar. Eu niciodată n-o să pup un steag doar ca să mă iubească suporterii. N-o să fac un compromis cu cineva doar ca să am o funcție”, a dezvăluit antrenorul Călărașiului.

Alexa a declarat încă odată că Dinamo nu va mai lua trofee până nu-l va instala pe el antrenor:

”Așa va fi, Dinamo nu va mai câștiga trofee până nu ajung eu la Dinamo. Dacă o să merg la Dinamo, o să merg cu condițiile mele. Să-mi fac lotul de la începutul pregătirii, să-mi aduc jucătorii pe care-i vreau și câștig trofee. Banii sunt la zi la Dinamo. Bugetul de salarii 135.000 net, eu cred că Negoiță chiar face eforturi, nu-l aud să se bage peste antrenori”.

”Eu cred foarte mult că Mircea Rednic la începutul pregătirii, cu 0 puncte când începe campionatul, cred că poate să facă o echipă de TOP în România. El a venit într-o situație foarte dificilă la Dinamo” Dan Alexa, antrenor Dunărea Călărași

Citește și:

INTERVIU PREMIUM Juristul CS Dinamo explică EXACT situația stadionului

-->
Previous INTERVIU PREMIUM Juristul CS Dinamo explică EXACT situația stadionului
Next PREZENTAT Cifrele celui mai nou transfer al lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *